Importeer uw motorfiets naar Nederland

Importeer uw motorfiets naar Nederland

From € 499 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

Contact form

Question or comment
My information

Het rijden van motorfietsen is razend populair in Nederland. Met bijna 25 jaar ervaring met het importeren van voertuigen vanuit het buitenland bent u, bij VDS Auto Import, bij het juiste adres. Van transport tot de administratieve afhandeling - wij kunnen het gehele traject verzorgen van de import van uw nieuwe motorfiets.

Importeer uw motorfiets en profiteer van de vele financiële voordelen.

:)
goed geholpen en vriendelijke medewerker die de klanten te woord staat

— l niks zinken vof

Waar komt de motor vandaan?

Afhankelijk van het land waaruit u uw motorfiets wilt importeren hebben wij twee duidelijke pakketten om u in volledige service te kunnen voorzien. Van transport tot keuringen en kentekens. Zo bent u ervan verzekerd dat u binnen no-time op pad kunt met uw geïmporteerde motorfiets.

Hoe lang duurt het import-traject?

U wilt zo snel mogelijk de weg op kunnen in Nederland wanneer u uw motorfiets gekocht heeft in het buitenland. Wij doen er alles aan om dit proces van administratieve handelingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgt u toegang tot uw persoonlijke onlineomgeving waar u de status van het import-traject altijd kan bijhouden. Wat doen wij voor u om het proces snel te laten verlopen?

  • Nauwkeurige BPM berekening vooraf
  • Volledige RDW-keuring wordt verzorgd
  • Uitgebreide servicecheck in onze eigen werkplaats
  • Levering en montage van kentekenplaten
  • Motorfiets op naam zetten (tenaamstelling)

Omdat wij werken met verschillende externe partijen en overheidsinstanties rekenen wij op een duur van 2 tot 3 weken voor het totale import-traject.

VDS Auto Import - Motorfiets

Wilt u meer informatie of advies op maat?

Ons team helpt u graag verder!