Doe een aankoopkeuring voor meer zekerheid!

Duitsland is met voorsprong het land waaruit de meeste auto's worden geïmporteerd. Maar als je hieraan begint, waar moet je naar kijken en waar let je op? Dit kan bij de aanschaf van een auto in Nederland al lastig zijn.

Bekijk hier ons All-in pakket.

Wil jij meer zekerheid over het kopen in Duitsland? Laat ons helpen met een aankoopkeuring! Wij bieden dit aan als aanvullende dienst bij het importtraject.

Een gebruikte auto kopen uit Duitsland? Dan wil je natuurlijk het liefst 100% zekerheid over het verleden en de huidige staat van de auto. En aangezien een auto een grote aankoop is, wil je zeker geen miskoop. Om met een gerust hart een gebruikte auto uit Duitsland te importeren, kan VDS voor jou het importtraject mét aankoopkeuring verzorgen.

De aankoopkeuring is onafhankelijk, hiervoor werken wij samen met één van de grootste taxateurs in Duitsland. Zij richten zich op schade-taxaties, aankoopkeuringen, waardebepalingen maar ook keuringen van bijvoorbeeld klassiekers.

Dankzij deze partner kunnen wij dit proces snel in gang zetten en de keuring laten plaatsvinden nog voordat de auto aan een ander verkocht is. Dit doen wij in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Vervolgens ontvang je na inspectie van ons het rapport binnen een werkdag.

Voordelen van een uitgebreide voertuigcontrole:

  • Het haalt de laatste twijfels weg. Je ontvangt het rapport met advies op maat van één van de Importspecialisten van VDS.
  • Je ontvangt ook foto's waarmee niet geadverteerd is (zoals foto's van in- en exterieur, aanwezige documenten, sleutels, km-stand en eventuele schades).
  • Een (Nederlandstalig) rapport met volledig overzicht van technische gegevens.
  • Je krijgt van ons exact te horen hoeveel er aan bpm betaald moet worden.
  • Een positief gevoel bij de aankoop vanaf het begin!

Dus heb jij een auto in Duitsland op het oog maar zijn de twijfels te groot? En ben je van plan een aankoopkeuring als aanvullende dienst op het importtraject te doen? Vul onderstaand formulier in!

Wij sturen je vervolgens een offerte voor indicatie bpm, transport en aankoopkeuring toe. Bij serieuze interesse in de auto benader je de verkoper voor de mogelijkheden en koop jij de auto onder voorbehoud van een succesvolle inspectie. Onze inspecteur zal dan contact met de verkoper opnemen. Wanneer de auto helemaal naar wens is kan het importtraject van start. Ook kun je gebruik maken van optionele diensten van VDS. Zoals een poetsbeurt, wat de auto doet lijken alsof deze rechtstreeks uit de showroom komt.

Wil je er meer over weten? Wij denken graag met je mee!


Het tarief voor de aankoopkeuring is € 250,- inclusief btw. En alleen mogelijk in combinatie met ons All-in pakket.

Let op: wij onderhandelen niet in prijs en doen geen aankoopbegeleiding.