Vakantiecheck

Genoemd tarief is exclusief vloeistoffen en bijkomende reparatiekosten.
€ 24,50

VDS Vakantiecheck

Met een veilig gevoel op vakantie of de winter in? Doe een seizoens-check bij VDS. Merkonafhankelijk en altijd € 24,50 (incl. btw).

Ga met een goed gevoel de weg op. Niets is vervelender dan later op uw vakantiebestemming aankomen met ongeduldige kinderen in de auto. Of langs de weg komen te staan met kou. Uw auto wordt door ons in de werkplaats gekeurd op veel belangrijke punten:

VDS-Vakantiecheck-list

werkplaatsafspraak

Bij het uitvoeren van de vakantiecheck wordt uw auto visueel bekeken, dit houdt in dat de auto gecontroleerd wordt op bovenstaande punten. Wanneer blijkt dat er mankementen zijn of vloeistoffen bijgevuld moeten worden, zullen wij contact met u opnemen (deze kosten zijn niet in de prijs opgenomen).

Bij de vakantiecheck is kwaliteit een belangrijke factor, ons vakteam zorgt voor een professionele uitvoering en tevens zijn wij aangesloten bij BOVAG en RDW.

Aircocheck

Vraag ons ook om een aircocheck, óók in de winter! U denkt bij een airco waarschijnlijk eerder aan de zomer maar ook in de winter biedt de airco voordelen, u wilt ’s ochtends wanneer u vertrekt bijvoorbeeld dat uw beslagen ruiten snel wegtrekken.

Voor een aircocheck betaald u € 4,95, wanneer u deze liever helemaal laat reinigen (aangeraden voor langer behoud van uw airco en het voorkomen van veel te dure reparaties) betaald u € 19,95.

Rij langs of maak direct een afspraak!

De vakantiecheck duurt gemiddeld 25 minuten. Maak gratis gebruik van WiFi en geniet van een bakje koffie terwijl u wacht!

Maak een werkplaatsafspraak

Wij kunnen ook uw dak- en fietsdrager bevestigen of een trekhaak voor u monteren!

Plan uw afspraak

Het gehele voorjaar en de zomer kunt u bij ons langsrijden voor een vakantiecheck! Houdt in het najaar (meestal begin oktober) rekening met drukte wanneer het winterseizoen begint en de afspraken voor bandenwissels gemaakt zullen worden. Het beste moment om te wisselen naar winterbanden is wanneer de gemiddelde temperatuur onder de +7°C zakt. Wilt u in deze drukke winterperiode zeker zijn van een plekje? Plan dan een afspraak!

Ook in de lente moeten de banden weer gewisseld worden. Hiervoor mag u altijd langs komen rijden. Over het algemeen wordt aangenomen dat het tijd is voor zomerbanden wanneer de gemiddelde dagelijkse temperatuur boven de 7°C komt. Maar aangezien de lente twijfelachtig kan beginnen, raden wij aan even te wachten tot het weer stabiel wordt.

Tips van VDS:

  • Check altijd uw bandenspanning voor u vertrekt naar uw vakantiebestemming;
  • In ieder land gelden andere regels, ook ten opzichte van de verplichte items in de auto. Controleer de checklist op de website van ANWB vóór vertrek.
  • In de winter heeft uw auto het zwaar. Niet alleen door de vrieskou maar ook door het strooizout. Houd hier rekening bij met het onderhoud van uw auto.

werkplaatsafspraak