Import Lamborghini Gallardo Spyder vanuit België

De heer Peek was op zoek naar een Lamborghini Gallardo Spyder, maar vond in Nederland niet wat hij zocht. Toen hij in België wél slaagde, schakelde hij VDS in om het transport, keuring en bpm-aangifte te verzorgen. De auto is uiteindelijk in showroomstaat gepoetst afgeleverd. Hieronder is te lezen hoe de heer Peek dit traject zelf heeft ervaren.

Toen ik mijn auto ging halen, had ik het gevoel een auto op te halen bij de dealer.
Lamborghini Gallardo Spyder

De klant vertelt

"Ik wilde heel graag een Lamborghini Gallardo Spyder kopen. In Nederland stond er maar 1 te koop, dus keek ik in Duitsland en België. Uiteindelijk in België geslaagd. Op internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij alles uit handen kon nemen en kwam toen terecht bij VDS in Benthuizen. Zij hebben voor mij alles echt super geregeld.

Telefonisch contact altijd uitstekend en ben ook bij het bedrijf zelf geweest. Netjes ontvangen en alles zeer professioneel uitgelegd. Door het bedrijf nog wat dingen laten doen en de beste poetsbeurt die ik ooit heb meegemaakt.

Toen ik mijn auto ging halen, had ik het gevoel een auto op te halen bij de Dealer. Ik kan deze firma van harte aanbevelen aan iedereen die een auto wil invoeren. Heel transparant, open, eerlijk, betrouwbaar en goedkoop. Ik vond het in het begin allemaal erg spannend, maar VDS zou ik een volgende keer absoluut alles weer laten regelen."