Zollkenzeichen voor een Bugatti Veyron

We zijn er best trots op dat de prachtige Bugatti Veyron van autocollectioneur Jan Stuivenberg rondrijdt met behulp van een Zollkennzeichen van VDS.

Zo is de heer Stuivenberg bijvoorbeeld in staat om mee te rijden met het bijzondere evenement 'Droomrit voor het Leven', waarbij kinderen met een levensveranderende ziekte de kans krijgen een dag mee te rijden in hun droombolide.

Wat voor effect zo'n bijzondere ervaring kan hebben op een kind, is terug te lezen in het boek '1166 droomritten' van Femke van Idsinga (15). Een droomrit met Jan Stuivenberg in een Ferrari F40 gaf haar leven weer smaak. Voor de toeschouwers is 'Droomrit voor het leven' ook een prachtig spektakel. Kijk voor meer informatie op www.droomritvoorhetleven.nl.

Het leveren van een Zollkennzeichen voor de Veyron is niet de eerste opdracht van de heer Stuivenberg voor VDS, en gelukkig kunnen we ook in dit geval rekenen op een positieve reactie.

Als ambassadeur zal ik jullie aan al mijn vrienden recommanderen.

Bugatti Veyron

De klant vertelt

"Langs deze weg wil ik u wederom hartelijk danken voor de perfecte service, ook nu weer met betrekking op het te verzorgen kenteken voor mijn Bugatti Veyron. In 2001 ben ik via Autobedrijf Hessing importeur Bentley en Bugatti met jullie in contact gekomen. Tot nu toe hebben jullie mijn belangen op een uiterst correcte wijze behandeld en opgelost.

Als ambassadeur zal ik jullie aan al mijn vrienden recommanderen. Ga zo door, met jullie geweldige staf medewerkers." Jan Stuivenberg