Import Ford Explorer vanuit Florida USA

Toen Marloes Treffers bij VDS informeerde over de hoogte van het bpm-bedrag van de Ford Explorer uit Florida USA, was ze blij verrast omdat dit reuze meeviel. We kregen dan ook groen licht om de importprocedure in gang te zetten.

We hebben de Ford met behulp van een Duitse en een Nederlandse keuring compleet met de Nederlandse kentekenplaten af kunnen leveren in haar woonplaats, vlakbij onze vestiging in Benthuizen.

Haar dochter heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van onze collega Jim en enige tijd later ontvingen wij de volgende reactie via de mail.

De uiterst vriendelijke professionals zijn goed bereikbaar en geen vraag is ze te gek

Ford Explorer

De klant vertelt

"VDS heeft onze Ford Explorer in zeer korte tijd voor ons geimporteerd. Dit gebeurde op een zeer transparante wijze: wij wisten van tevoren wat de kosten zouden zijn, en wij werden van iedere stap in het proces op de hoogte houden.

De uiterst vriendelijke professionals zijn goed bereikbaar en geen vraag is ze te gek. Door de fantastische service zullen wij ook anderen aanraden om naar VDS te gaan. Met vriendelijke groet, Marloes Treffers"