Import BMW 325I vanuit Zwitserland

Hoewel het 'romantisch' lijkt om een in het buitenland gekochte auto zelf op te halen en naar Nederland te rijden, is het niet altijd de beste weg. Dit merkte Jeroen ook, die er om praktische redenen en uit tijdgebrek tóch voor heeft gekozen om het transport en de invoer van zijn 1987 BMW 325i uit Zwitserland door VDS te laten regelen.

En hoe gaaf is het dat Jeroen volgend jaar, samen met zijn zoon, alsnog naar Zwitserland afreist om de geplande droomrit te maken? Goede reis alvast! 

De dienst van VDS omschrijf ik als volledige ontzorging.

BMW 325i

De klant vertelt

"Na een BMW 325i cabrio uit 1987 gekocht te hebben in Zwitserland, nabij Zürich was ik van plan de auto samen met een van mijn zoontjes op te halen, terug te rijden en invoer zelf te regelen. Door tijdgebrek en een aantal praktische problemen zoals duur van het importkenteken en het ontbreken van geldige keuring ben ik op zoek gegaan via internet naar hulp bij import. Een goed gevoel na het eerste contact met VDS was meteen daar en besloten opdracht te geven.

Het hele traject ging snel en professioneel. De klantvriendelijkheid is echter wat de meeste indruk maakte en gewoon een heel goed gevoel achterlaat. De dienst van VDS omschrijf ik als volledige ontzorging. Import is hiermee kinderspel... Voor het 'gemiste avontuur' gaat de auto volgend jaar op de slaaptrein naar de Alpen en rij ik alsnog met mijn zoon 'binnendoor' terug..."