Import Volvo V70 vanuit Duitsland

Bij VDS werken we hard om ervoor te zorgen dat u naar alle tevredenheid wordt geholpen. Op het moment dat u uw auto komt afhalen, zullen wij u dan ook vragen om uw ervaringen te delen met anderen, zodat u hen kunt helpen met het maken van de juiste beslissing. Dit keer een fraaie V70 die is geïmporteerd uit Duitsland!

Alle lof voor de professionals van VDS die zichtbaar met plezier en passie met hun vak bezig zijn

Volvo v70 2.5t

De klant vertelt

"Mijn eerst kennismaking met VDS was een offerteaanvraag bij een voor mij onbekend bedrijf gevonden via internet. Hierop werd gelijk alert gereageerd door Martin.Ik kreeg niet alleen een prijs, meer een nette specificatie met alle opties die VDS kan bieden. Ik had nog nooit een auto geïmporteerd dus best lastig inschatten met welke partij ik in zee moest gaan.

In eerste instantie wilde ik de auto laten ophalen, later toch besloten de auto zelf terug te rijden uit Duitsland. Dat blijft natuurlijk het leukste. Voor VDS geen probleem, dan verzorgen zij alleen het op kenteken zetten van de auto. De contacten die volgden gaven mij een goed gevoel en daarom besloten om VDS te vragen mij te helpen met het traject in Nederland voor het verkrijgen van een kenteken.

Na het afleveren van de auto in Benthuizen ben ik gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden door Dennis en Martin. Ik had echt het idee dat mijn nieuwe aanwinst en de afhandeling in goede handen waren. Dat bleek ook want alles is soepel verlopen en binnen 8 werkdagen kon ik rijden.

Alle lof voor de professionals van VDS die zichtbaar met plezier en passie met hun vak bezig zijn. Bedankt voor jullie inspanningen en in voorkomende gevallen zal ik naar jullie diensten verwijzen." Dhr. T. van Houwelingen