Import Ford Expedition vanuit Pennsylvania Bath

Wij stellen het altijd op prijs als klanten uitgebreide reacties achterlaten. Soms zijn klanten zo enthousiast over de samenwerking dat de reactie het gehele verhaal vertelt en er eigenlijk geen inleiding nodig is. Het import traject van deze Ford Expedition is hier een goed voorbeeld van.

Een pluim voor de mensen van VDS, die ons steeds op de hoogte hebben gehouden over het verloop van het traject van keuringen, etc.

Ford expidition

De klant vertelt

"Eind November hadden wij besloten om de kans eens te wagen om onze volgende auto zelf in de VS te gaan kopen. Wel geen nieuwe, maar een relatief jonge SUV. Op zoek gegaan op het internet, daar een Ford Expedition tegengekomen in Bath (Pennsylvania).

Ook rondgekeken hoe wij op de meest envoudige wijze de auto naar Nederland konden krijgen.

Door wederom wat zoekwerk op internet bij VDS uitgekomen, die, toevallig, zo ongeveer bij ons om de hoek zit. Op de website kwam ik erachter dat VDS zelf een agentuur heeft in Newark waar niet zo heel ver vandaan de auto stond waar wij ons oog op hadden laten vallen. Daaruit kwam bij ons het idee voort om de auto zelf bij de dealer op te halen, met onze nieuwe aanwinst een weekje aldaar rond te toeren en dan de auto bij de verscheper af te leveren en dan terug naar huis te vliegen.

VDS gebeld, met Dennis e.e.a. doorgesproken, van hem dezelfde dag nog een offerte gekregen met duidelijke uitleg over het verloop. Het afgeven van de auto in Newark was geen probleem, VDS zou vanaf daar het transport van de auto op zich nemen.

Vervolgens zijn wij begin december naar de VS vertrokken om daar de auto op te halen en er dat weekje vakantie aan vast te knopen. Zo gezegd, zo gedaan. Na aankomst zijn we de volgende dag opgehaald door de dealer, hebben de auto daar nog eens goed in het echt bekeken, de deal rond gemaakt. De dealer heeft voor ons alles geregeld met de zgn. titel (het Amerikaanse kentekenbewijs), de verzekering, en vervolgens de weg op met de auto.

Na afgifte van de auto, wat een heel vreemd gevoel geeft in zo'n enorm havengebied, zijn we met een voldaan gevoel naar het vliegveld van Newark getogen. Dat is dus echt om de hoek bij de verscheper. Een taxiritje van nog geen 10 minuten.

Bij thuiskomst met VDS gebeld, alles was intussen klaar voor verscheping. En op 18 januari stond de auto bij VDS. En precies zoals van te voren verteld was, zes weken later, staat de auto bij ons voor de deur. Gepoetst en wel.

Een pluim voor de mensen van VDS, die ons steeds op de hoogte hebben gehouden over het verloop van het traject van keuringen, etc.

Dit alles tegen een faire prijs."