Import Mustang Shelby GT500 vanuit Luxemburg

Zoals sommigen graag op andermans kinderen passen, passen wij graag op een auto zoals de Ford Shelby Mustang GT500. Uiteraard was onze opdrachtgever Arnoud Venselaar blij toen hij zijn muscle car aan het einde van het keuringstraject weer op kon halen!

Naast het Nederlandse kenteken mochten we voor de de Mustang ook een tijdelijk exportkenteken (KKZ) leveren, zodat hij zelf (verzekerd) over de weg naar Nederland kon rijden vanuit Luxemburg. Wel zo makkelijk!

Van Arnoud ontvingen wij later de volgende reactie op onze dienstverlening:

Door mijn goede ervaring in het verleden met VDS Automotive, was het eigenlijk vanzelfsprekend om wederom een auto te importeren via dit bedrijf.

Mustang Shelby GT500

De klant vertelt

"Door mijn goede ervaring in het verleden met VDS Automotive, was het eigenlijk vanzelfsprekend om wederom een auto te importeren via dit bedrijf. Gezien het huiswerk vooraf, en in overleg met deskundig personeel van VDS, ging de kogel wederom door de kerk :) Ik kan me voorstellen dat sommige mensen c.q. liefhebbers van auto's, het een sprong in het diepe vinden. Maar desalniettemin, door juist goed je huiswerk te doen, te samen in overleg met deze mensen, is de keuze, althans, voor mij, snel gemaakt.

Trefwoorden in deze zijn; transparant, ervaring, deskundig advies in diversen, en 'de mazen in het net' te vinden. Erg blij met mijn nieuwe 'ride', dank je wel VDS! Met vriendelijke groet, Arnoud Venselaar."