Export Callaway Camarao SC572 naar Frankrijk

In het jaar 2012 verruilde profvoetballer Gregory van der Wiel zijn toenmalige club Ajax voor de Franse topclub Paris Saint-Germain (PSG). En zoals eerder gebleken komt een beetje profvoetballer voor zijn auto-transfer bij VDS terecht! Aangezien hij ook in Frankrijk wilde beschikken over zijn Callaway Camaro SC572, heeft de Nederlandse voetballer VDS ingeschakeld voor het verkrijgen van de benodigde registratie en de vereiste technische aanpassingen die hieraan vooraf gingen. De klant is koning, dus op zijn verzoek is de auto afgeleverd na een grondige professionele poetsbeurt.

Camaro Callaway

Met hulp van VDS kan Gregory in Frankrijk nu genieten van de 572 pk sterke Camaro. Dit voertuig komt aan dit indrukwekkende vermogen door de toevoeging van o.a. een Eaton TVS2300 supercharger en Callaway inlaat- en uitlaatsysteem aan de LS3 V8.

Wij zijn van mening dat het een uitstekende keuze is om in ieder geval op tijd bij de training aan te komen! Opgelet, ook als u géén profvoetballer bent kunt u eenvoudig terecht bij VDS voor specifieke of complete dienstverlening rondom de import van uw droomauto!

Graag wensen wij Gregory veel snelle, maar vooral veilige kilometers toe in dit monster van een Camaro!