Import Audi A6 vanuit Duitsland

Dhr. Pitlo heeft er voor gekozen om zijn Audi A6 zelf uit Duitsland op te halen. Vervolgens heeft VDS de auto gekeurd en op Nederlands kenteken gezet.

Met een medewerker van VDS ben ik de auto 35 km onder Frankfurt op gaan halen (een rit van ruim 1.000 km heen en weer).

Audi A6

De klant vertelt

"Een auto in Duitsland kopen en importeren is met behulp van VDS een fluitje van een cent. Mijn auto, een Audi A6, was ruim 10 jaar oud en had er ruim 245.000 km opzitten. Ik had al langer het plan om wanneer de auto de 10 jaar gepasseerd had eens op de Duitse automarkt te zoeken naar een vervanger die een aantal jaren jonger was. Sites die hier o.a. voor in aanmerking komen zijn: www.mobile.de en www.autokopeninduitsland.nl.

Het voordeel van in Duitsland kopen is dat de auto's vaak "compleet" zijn. Ik vond een Audi A6 van febr. 2008 die 63.000 km gelopen had en die aan mijn verwachtingen voldeed. De handelaar vroeg er 16.799 euro voor. VDS berekende voor mij dat ik aan bpm voor deze auto tussen de 5000 en 5500 euro moest rekenen.

Met een medewerker van VDS ben ik de auto 35 km onder Frankfurt op gaan halen (een rit van ruim 1.000 km heen en weer). VDS heeft de keuring en inklaring van de auto voor een redelijk bedrag, vlot geregeld en na ruim een week kon ik de auto met het Nederlandse (nieuwe) kenteken ophalen. Met het zelf importeren denk ik dat ik zeker 5000 Euro bespaard heb wanneer ik naar de prijzen voor vergelijkbare auto's op de Nederlandse markt kijk.

Met de service van VDS ben ik zeer tevreden.