Import Ford F-250 vanuit USA

 

De heer Paul Fijma had problemen met het verkijgen van een kenteken met trekgewicht voor zijn Ford F-250. Nadat hij VDS had ingeschakeld kwam hij verrast thuis van zijn vakantie.

En dan te bedenken dat 3 weken na een telefoontje met VDS het allemaal uiteindelijk zo snel geregeld kon worden. VDS...hulde en super bedankt.

Ford F-250

De klant vertelt

Vandaag terug van lang weekendje weg ivm de herfstvakantie. Ik weet dus niet wanneer het bezorgd is maar bij thuiskomst trof ik in de brievenbus een enveloppe van de RDW met daarin het kenteken met de trekgewichten van mijn '71 Ford F-250. Je kunt begrijpen dat ik nu enorm blij ben!

Eindelijk... na een jaar informatie vergaren op internet, brochures en documenten kopen op Ebay, bellen naar FORD USA, RDW, FEHAC etc en de vorige eigenaar in de USA heeft bij FORD USA ook nog geprobeerd de trekgewichten te bemachtigen is het dan toch eindelijk gelukt. En dan te bedenken dat 3 weken na een telefoontje met VDS het allemaal uiteindelijk zo snel geregeld kon worden. VDS...hulde en super bedankt.

Met vriendelijke groet,

Paul Fijma