Auto’s die vanuit het buitenland geïmporteerd worden, zien er bij binnenkomst niet altijd even toonbaar uit. De meeste voertuigen hebben een lange reis achter de rug en zijn door weersinvloeden, stof, (woestijn)zand en/of modder vies geworden.

Reconditionering

Aangezien er toch enige tijd overheen gaat voordat het Nederlandse kenteken voor een voertuig binnen is, bieden wij de mogelijkheid om een importvoertuig voor aflevering te laten reconditioneren. Hierbij wordt het voertuig van binnen en buiten in showroomstaat gereinigd en gepoetst. Optioneel kan er ook worden gekozen voor een WaxGuard-behandeling.

auto poetsen inarticle

Beschadigingen polijsten

Onze specialisten, kunnen in veel gevallen ook kleine beschadigingen zodanig wegwerken, dat schadeherstel overbodig wordt. Ook krassen die zowel door de toplaag (blanke lak) als door de kleurlaar heen zijn, kunnen vaak nagenoeg onzichtbaar hersteld worden. Een vakman kan de lak namelijk dusdanig polijsten, dat de lak warm wordt en als het ware terugvloeit in de kras.

WaxGuard

Bij een WaxGuard-behandeling wordt er na het poetsen een extra beschermende laag aangebracht. Dit biedt niet alleen een optimale bescherming tegen vogelpoep, insecten, (zure) regen en vuil, maar het zorgt er ook voor dat de glans langer behouden blijft en de kleur dieper wordt. De WaxGuard-behandeling wordt bij gebruikte auto’s standaard geleverd met een garantietermijn van 18 maanden.

waxguard inarticle

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze reconditionering-service en/of WaxGuard-behandeling? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies!