APK

Genoemd tarief is exclusief reparaties. Meerprijs dieselvoertuigen is € 17,50.
€ 32,50

APK

Verloopt de APK van je auto binnenkort? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de verplichte keuring.

Bij VDS helpen we je graag met je APK keuring. Behalve een op maat gemaakte keurstraat, hebben wij ook twee APK-keurmeesters in huis. Onze APK-keurmeesters beoordelen de staat van je auto volgens de RDW-regelgeving. Door onze expertise zijn wij in staat om merkonafhankelijk keuringen uit te voeren.

Wanneer moet je je auto APK laten keuren?

Dit is afhankelijk van de leeftijd van je auto. Een nieuwe benzine auto hoef je pas na 4 jaar voor het eerst te laten keuren. Na die tijd moeten benzineauto’s om het jaar APK gekeurd worden. Is je benzineauto ouder dan 8 jaar? Dan krijg je elk jaar de uitnodiging in de bus voor een wettelijke verplichte APK keuring.

Voor een nieuwe dieselauto ligt de wettelijke verplichte keuring na 3 jaar. Daarna moeten dieselauto’s jaarlijks gekeurd worden op APK.

Welke auto je ook hebt - je ontvangt zes weken voor de vervaldatum een uitnodiging van de RDW waarin zij je herinneren aan de APK keuring - per post of in je Berichtenbox op MijnOverheid.

Reparaties & onderhoud

Het komt weleens voor dat een voertuig niet aan de apk-standaard voldoet en dat reparatie noodzakelijk is. Ook dit technisch herstel kun je door ons uit laten voeren. Uiteraard overleggen wij dit altijd vooraf. Je kunt de apk ook combineren met een kleine of grote onderhoudsbeurt.