Zakelijk importeren buiten Europa

Zakelijk importeren buiten Europa

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens
Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, De Google Privacy Policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

Bij VDS Auto Import staan wij voor kwaliteit, transparantie en excellente service. We begrijpen dat het voor u als klant belangrijk is om uw, in het buitenland aangekochte, voertuigen vlot en soepel op Nederlands kenteken te krijgen. VDS Auto Import kan dit traject van A tot Z voor u verzorgen. Naast de juiste administratieve handelingen kunnen wij u ook assisteren in het transport en dit zelfs uit handen nemen.

Uw partner in wereldwijde import

De zakelijk import dienstverlening van VDS Auto Import omvat:

 • Voor-transport buitenland
 • Container verscheping
 • Douaneafhandeling
 • Inname inspectie
 • Homologatie/typegoedkeuring
 • Nederlandse keuring
 • Verzorgen van BPM aangifte
 • Nieuwe APK en technische controle
 • Fotorapportage website
 • Uitgifte inspectie/controle
 • Aflevering binnen Nederland

Logistiek

De logistiek van een voertuig buiten Europa, bestaat in de meeste gevallen uit het binnenlands transport in het buitenland, de verscheping en het transport van de haven in Nederland naar ons beveiligd terrein bij VDS Auto Import te Benthuizen. Uiteraard kunnen wij dit traject volledig uit handen nemen. Dankzij een nauwe samenwerking met diverse logistieke partners, zijn wij in staat om u scherpe tarieven te bieden op het transport.

Ombouw volgens Europese eisen

Naast de technische controle kunnen wij de benodigde technische aanpassingen in onze professionele werkplaats verzorgen. Denk hierbij aan de juiste verlichting, (afneembare) trekhaak, alarmsysteem voor de verzekering en navigatiesystemen. Ombouw wordt apart geoffreerd. Vraag uw VDS Auto Import-specialist naar alle mogelijkheden.

Keuringen

Dankzij een intensieve samenwerking met keuringsinstanties, zoals TÜV, DEKRA en RDW kunnen wij grote volumes per week keuren. Dit gebeurt zowel als in onze speciaal aangelegde keurstraat als op locatie bij de instanties. Hierbij zijn wij in staat om het gehele importtraject binnen een zo kort mogelijk tijd af te ronden, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit.

BPM aangifte

VDS Auto Import biedt u altijd de laagste BPM-methode aan. Dit betekent dat wij de BPM via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke rest BPM-bedrag. Indien gewenst kunnen wij ook de BPM aangifte op basis van een taxatie door een erkend taxateur verzorgen.

Voertuig importeren uit Amerika?

Wanneer u een voertuig wilt importeren uit de Verenigde Staten, dan is het handig om te weten dat u vooraf een CARFAX rapport kunt aanvragen. Dit document bevat de volledige voertuighistorie, zodat het u kan behoeden van een miskoop en heeft u de gehele voertuighistorie inzichtelijk. Vraag uw VDS Auto Importspecialist naar de mogelijkheden.

 -

Heeft u vragen of wilt u een advies op maat?

Ons team helpt u graag verder!