Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

Wij zijn VDS Auto Import...

Met ruim 20 jaar ervaring is VDS Auto Import een stabiele en toonaangevende full service dienstverlener in de automotive branche. Een branche gekenmerkt door variabelen. Daarin wilt u kunnen leunen op een betrouwbare partner. VDS Auto Import staat bekend als zo’n partner. Wij kennen de branche van binnen en buiten. We begrijpen de constanten, herkennen de schommelingen en lopen voorop bij verandering. En juist die dynamiek maakt ons tot wie we zijn: een full service dienstverlener op het gebied van import.

Dankzij een getalenteerd team van (inmiddels) bijna 60 VDS’ers kunnen we opdrachten van elk formaat aan. Van simpel en kleinschalig tot omvangrijk en bijzonder complex. Dat doen we sinds 1999 voor klanten van alle denkbare groottes. Van de overbuurman tot aan internationale bedrijven, naar huis terugkerende expats en alles daartussenin.

Als full service dienstverlener staan we bekend om onze resultaatgerichte en complete oplossingen. Wat niet betekent dat we per se alles voor u moeten doen, maar we kunnen het wel. En daarbij staat persoonlijke service voorop. Altijd. Zij aan zij met professionaliteit en het streven om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en partners.

... en wij staan voor u klaar!

Particuliere import

Voor particuliere autobezitters en expats houden we ons met name bezig met de import van voertuigen vanuit Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Europa en Azië. Hierbij kunnen wij het gehele traject van A tot Z verzorgen. Denk hierbij aan de verscheping, wegtransport, ombouw volgens de Europese eisen, de keuring en de uiteindelijke BPM-aangifte. Bovendien hebben we een professionele werkplaats waar u terecht kunt voor uw onderhoud, reparatiewerkzaamheden, trekhaak, banden of apk.

Zakelijke import

Wanneer u internationaal voertuigen aankoopt, dan krijgt u te maken met diverse administratieve, logistieke en belastingtechnische procedures. Er is echter een eenvoudige manier om dit uit te besteden. VDS is namelijk de aangewezen full‐service partij die het gehele traject voor u kan verzorgen. Of het nu een enkele auto is of een hele trailer vol; wij handelen het snel en zorgvuldig voor u af. Hierdoor houdt u tijd over voor wat echt belangrijk is, namelijk uw bedrijf.

Arjan Blommestein - Senior Import Specialist

"Na aanschaf van het voertuig kunnen wij de klant volledig ontzorgen."

Dennis Holwerda - Import Expert

"Met bijna 25 jaar ervaring bieden we een soepel importtraject met deskundig advies."

Rogier Dekker - Directeur Import en Export

"Wij nemen je de hele papierwinkel uit handen."

Nick van Berkel - Sales Executive

"Toegankelijkheid, transparantie en zorgvuldigheid staan bij ons bovenaan"

Roland Schut - CEO

"Ons doel is om een betrouwbare partij te zijn, waar men op een informele manier zaken kan doen met professionals..."