Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

Importeer uw voertuig zorgeloos naar Nederland, zelfs van buiten de Europese Unie!

Is het specifieke automerk of -model waar u van droomt niet beschikbaar is op de Europese markt? Het importeren van een auto buiten de Europese Unie is verleidelijk, maar het brengt zeker uitdagingen met zich mee. Denk aan douaneformaliteiten, invoerrechten en btw - stuk voor stuk obstakels die uw droomauto buiten bereik lijken te houden.

Bij VDS Auto Import begrijpen we deze uitdagingen als geen ander. Als uw toegewijde importspecialist sinds 1999 hebben we jarenlange ervaring in het overwinnen van de complexiteit van het importeren van auto's buiten de Europese Unie.

Onze experts nemen het voortouw bij het vinden van de beste transportopties, het regelen van alle douaneformaliteiten en het berekenen van de BPM, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw geïmporteerde droomauto. Wij bieden professionele importdiensten tegen scherpe tarieven en zijn er om u te begeleiden door het vaak ingewikkelde proces.

Wij begrijpen dat het importeren van een auto buiten de Europese Unie een complex proces kan zijn en daarom staan wij u graag bij met onze kennis en expertise. Of u nu een auto wilt importeren uit de VS, Japan of een ander land buiten de EU, wij zorgen voor een snelle en efficiënte importervaring.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw droomauto moeiteloos naar u toe brengen, waar ter wereld die ook mag zijn.

Duitse registratie

Een Duitse KFZ Brief, oftewel Kraftfahrzeugbrief, is een duurzame Duitse kentekenregistratie. Het is vergelijkbaar met een Nederlands kenteken. Een Duitse Brief bevat echter veel meer informatie dan een andere Europese registratie en om die reden wordt dit document vaak gebruikt in de internationale autohandel.

Laagste BPM-methode

Bij VDS Auto Import zoeken wij altijd naar de meest gunstige methode om het BPM te berekenen voor de klant. Dit betekent dat wij de BPM via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke bedrag aan BPM.