U heeft uw droom voertuig gevonden! Wat nu?

Na aankoop van uw voertuig kunnen wij het gehele import-traject verzorgen. Met de juiste papieren zorgen wij voor de importbelastingen. Het transport van het voertuig is bij ons in goede handen door onze jarenlange samenwerking met diverse betrouwbare logistieke partners. Hierdoor houden wij controle over het proces en bent u verzekerd van een veilig transport.

Dankzij een intensieve samenwerking met de RDW, kunnen wij in korte termijn een groot volume keuren. Hierdoor is de doorlooptijd van een import-traject zo kort mogelijk. Bovendien wordt er niet onnodig met de auto gereden.

Met al bijna 25 jaar aan ervaring is onze dienstverlening maatwerk en wordt naar uw specifieke wensen en eisen uitgevoerd. Wij zijn u graag van dienst!

Duitse registratie

Een Duitse KFZ Brief, oftewel Kraftfahrzeugbrief, is een duurzame Duitse kentekenregistratie. Het is vergelijkbaar met een Nederlands kenteken. Een Duitse Brief bevat echter veel meer informatie dan een andere Europese registratie en om die reden wordt dit document vaak gebruikt in de internationale autohandel.

Laagste BPM-methode

Bij VDS Auto Import zoeken wij altijd naar de meest gunstige methode om het BPM te berekenen voor de klant. Dit betekent dat wij de BPM via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke bedrag aan BPM.