Blog Contact
Importeren als verhuisgoed

Importeren als verhuisgoed

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens
Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, De Google Privacy Policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u een auto en gaat u binnenkort internationaal verhuizen? Of verhuist u terug naar Nederland en wilt u uw auto meeverhuizen?

Dan bent u bij VDS Auto Import bij het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van importeren van voertuigen kan VDS Auto Import het hele traject- van A tot Z - verzorgen. Wanneer het gaat om een voertuig dat u als onderdeel van uw verhuisgoed wilt invoeren – VDS Auto Import heeft alle faciliteiten, kennis en ervaring in huis. Eén adres en contactpersoon voor het hele proces.

Vertrouwd en transparant

Vaak kost het veel tijd om een voertuig op Nederlands kenteken te krijgen. Dit is waar wij multinationals en internationale verhuisbedrijven als sinds 1999 bij helpen.

Multinationals

Wanneer een medewerker vanuit het buitenland naar Nederland wordt gezonden, of een expat die terugkeert, zal in veel gevallen niet alleen de huisraad, maar ook een auto meekomen als verhuisgoed vanuit het buitenland.

Internationaal verhuisbedrijf

Vaak hebben klanten van een internationaal verhuisbedrijf voor een langere periode in het buitenland gewoond, en nemen hun voertuig het liefst mee als onderdeel van de inboedel. Dit is een grote klus met veel papierwerk, waarbij kennis van de wet- en regelgeving essentieel is. VDS Auto Import staat bekend als full service dienstverlener die haar partners ondersteunt in al hun automotive vraagstukken.

Een greep uit de verhuisgoed dienstverlening

  • Vlotte en veilige verscheping
  • Transport in binnen- en buitenland
  • VDS auto service op basis van inzichtelijke checklists
  • Kenteken en keuringen door intensieve samenwerking met de RDW
Arjan Blommestein - Senior Importspecialist

Advies op maat

Wilt u meer informatie over importeren als verhuisgoed of een advies op maat ontvangen? Arjan helpt u graag verder!