Importeer uw voertuig van buiten de Europese Unie!

Importeer uw voertuig van buiten de Europese Unie!

Vanaf € 1.549 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

Heeft u uw droomvoertuig buiten Europa gevonden en bent u benieuwd hoe u deze naar Nederland kunt importeren? Of dit uit bijvoorbeeld Zwitserland, Engeland of Canada is dan is het goed om te weten dat wij het gehele traject – van deur tot deur - kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een enkele administratieve afhandeling of het verzorgen van het complete traject inclusief transport.

Aangezien er wel meer bij komt kijken dan bij de import binnen Europa, zijn er wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

👍
2022-06-21
Altijd het goede adres geweest voor mij. Proffesioneel en goed advies. Kosten vallen reuze mee. Helemaal tevreden over dit bedrijf.

— E. Köse

Professioneel en transparant

Omdat bij het importeren buiten Europa veel komt kijken, hebben wij het proces voor u overzichtelijk gemaakt. Geheel naar uw wens kunnen wij de diensten leveren. Wel zo makkelijk!

Voertuig importeren buiten Europa

Complete voertuighistorie met CARFAX

Heeft u een auto uit Amerika of Canada op het oog? Dan is het raadzaam om vooraf een CARFAX aan te vragen. Dit document bevat de volledige voertuighistorie van een voertuig en kan u behoeden voor een miskoop en verborgen verbreken. U kunt een CARFAX eenvoudig online bestellen of neem contact op met uw VDS Auto Import-specialist.

Ombouw volgens Europese eisen

Naast de technische controle kunnen wij de benodigde technische aanpassingen in onze professionele werkplaats verzorgen. Denk hierbij aan de juiste verlichting, (afneembare) trekhaak, alarmsysteem voor de verzekering en navigatiesystemen. Ombouw wordt apart geoffreerd. Vraag uw VDS Auto Import-specialist naar alle mogelijkheden.

Keuringen

Dankzij een intensieve samenwerking met keuringsinstanties, zoals TÜV, DEKRA en RDW kunnen wij uw voertuig vlot laten keuren. Dit gebeurt zowel als in onze speciaal aangelegde keurstraat als op locatie bij de instanties. Hierbij zijn wij in staat om het gehele importtraject binnen een zo kort mogelijk tijd af te ronden, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit.

BPM aangifte

VDS Auto Import biedt u altijd de laagste BPM-methode aan. Dit betekent dat wij de BPM via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke rest BPM-bedrag. Indien gewenst kunnen wij ook de BPM aangifte op basis van een taxatie door een erkend taxateur verzorgen.

 -

Heeft u vragen of wilt u een advies op maat?

Ons team helpt u graag verder!