Importeer uw voertuig vanuit Amerika!

Importeer uw voertuig vanuit Amerika!

Vanaf € 1.449 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

Heeft u uw droomvoertuig in Amerika gevonden en bent u benieuwd hoe u deze naar Nederland kunt importeren? Dan is het goed om te weten dat wij het gehele traject – van deur tot deur - kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een enkele administratieve afhandeling of het verzorgen van het complete import-traject inclusief transport.

TIP: Vraag vooraf uw CARFAX rapport aan! Hier krijgt u in één opzicht alle voertuighistorie.

😁
Ontzorgd en supergoed geregeld

— J. de Graaff

Voertuig importeren uit VS

Complete voertuighistorie met CARFAX

Heeft u een auto uit Amerika op het oog? Dan is het raadzaam om vooraf een CARFAX aan te vragen. Dit document bevat de volledige voertuighistorie van een voertuig en kan u behoeden voor een miskoop en verborgen verbreken. U kunt een CARFAX eenvoudig online bestellen of neem contact op met uw VDS Auto Import-specialist.

Lichtbeeld aanpassen

In Amerika wordt er vaak een andere kleur gebruikt voor de lichten en knipperlichten. Deze zijn vaak niet volgens de EU-standaarden. Het is dus belangrijk om te weten dat de lichten aangepast moeten worden. Uiteraard kunnen wij dit in onze eigen werkplaats verzorgen.

Ombouw volgens Europese eisen

Naast de technische controle kunnen wij de benodigde technische aanpassingen in onze professionele werkplaats verzorgen. Denk hierbij aan de juiste verlichting, (afneembare) trekhaak, alarmsysteem voor de verzekering en navigatiesystemen. Ombouw wordt apart geoffreerd. Vraag uw VDS Auto Import-specialist naar alle mogelijkheden.

Duidelijk en zonder gedoe

Wanneer u kiest om uw voertuig te laten importeren, dan bieden wij u de keuze uit drie duidelijke pakketten met aanvullende diensten. Kies voor enkel een administratieve afhandeling of laat het import-traject van begin tot eind verzorgen. Met één klik helemaal geregeld!

Corvette C7 importeren uit Amerika

Bekijk het verhaal van het importeren van een Corvette C7 uit Amerika.

Niels Roest - Importspecialist

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Niels helpt u graag verder!