Importeer uw voertuig vanuit België!

Importeer uw voertuig vanuit België!

Vanaf € 499 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

U heeft een voertuig gekocht in België en die wilt u graag op Nederlands kenteken laten zetten. De hoge financiële voordelen die het u kan opleveren door uw voertuig uit België te importeren, maken importeren erg aantrekkelijk. De administratieve handeling kan echter veel tijd kosten en daar helpen wij u graag bij.

VDS Auto Import heeft alle kennis, faciliteiten en ervaring in huis. Eén contactpersoon en één adres.

Voordelig en vlot

Wanneer u uw voertuig heeft aangekocht in België, dan wilt u deze zo snel mogelijk gebruiken in Nederland. Om die reden hebben wij het aanbod van onze diensten in overzichtelijke pakketten gegoten. Gaat u voor een enkele administratieve afhandeling of wilt u het gehele import-traject inclusief verzorgd hebben?

🚗
Volgens afspraak de import van de auto… Volgens afspraak de import van de auto van mijn schoonmoeder verzorgd. BPM berekening goed uitgevoerd.

— Rob van der Valk

Hoe lang duurt het import-traject?

U wilt zo snel mogelijk de weg op kunnen in Nederland wanneer u uw voertuig gekocht heeft in het buitenland. Wij doen er alles aan om dit proces van administratieve handelingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgt u toegang tot uw persoonlijke online omgeving waar u de status van het import-traject altijd kan bijhouden. Wat doen wij voor u om het proces snel te laten verlopen?

  • Nauwkeurige BPM-berekening vooraf
  • Volledige RDW-keuring wordt verzorgd in onze eigen keurstraat
  • Uitgebreide servicecheck in onze eigen werkplaats
  • Levering en montage van kentekenplaten
  • Voertuig op naam zetten (tenaamstelling)
Jomaro Wijbenga - Importspecialist

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Jomaro helpt u graag verder!