Importeer uw voertuig vanuit Duitsland

Importeer uw voertuig vanuit Duitsland

Vanaf € 499 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

U heeft een voertuig gekocht in Duitsland. Wat nu?

De hoge financiële voordelen die het u kan opleveren door uw voertuig uit Duitsland te importeren, maken dit erg aantrekkelijk. Denk bijvoorbeeld aan een lagere BPM en een scherpe verkoopprijs. De administratieve handelingen kunnen echter veel tijd kosten en daar helpen wij u graag bij.

VDS Auto Import heeft alle kennis, faciliteiten en ervaring in huis. Eén contactpersoon en één adres.

🤩
VDS heeft uitstekend ondersteund bij de import van mijn auto vanuit Duitsland. Niels en Dennis hebben mij van de verschillende stappen in het proces zoals ontvangst na transport, keuring bij RDW en aangifte BPM mij steeds op de hoogte gehouden. Prettig ten opzichte van andere aanbieders is de echte all in prijs voor keuring, aangifte BPM en kentekenplaten. Bij verschillende andere aanbieders zag ik nogal wat verborgen kosten.

— Mitch - Import van BMW X5M van Duitsland naar Nederland

Transparant en vlot

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle diensten in overzichtelijke pakketten vormgegeven. Kiest u voor een eenmalige administratieve afhandeling of wilt u de volledige dienst inclusief transport? Geheel naar iedere wens in te vullen. Met één klik op de knop geregeld - wel zo makkelijk!

Hoe lang duurt het import-traject?

U wilt zo snel mogelijk de weg op kunnen in Nederland wanneer u uw voertuig gekocht heeft in het Duitsland. Wij doen er alles aan om dit proces van administratieve handelingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgt u toegang tot uw persoonlijke online omgeving waar u de status van het import-traject altijd kan bijhouden. Wat doen wij voor u om het proces snel te laten verlopen?

  • Nauwkeurige BPM-berekening vooraf
  • Volledige RDW-keuring wordt verzorgd
  • Uitgebreide servicecheck in onze eigen werkplaats
  • Levering en montage van kentekenplaten
  • Voertuig op naam zetten (tenaamstelling)

Omdat wij werken met verschillende externe partijen en overheidsinstanties rekenen wij op een duur van 2 tot 3 weken voor het totale import-traject.

Niels Roest - Importspecialist

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Niels helpt u graag verder!