Importeer uw voertuig vanuit Frankrijk!

Importeer uw voertuig vanuit Frankrijk!

Vanaf € 499 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

U heeft een voertuig gekocht in Frankrijk en die wilt u graag op Nederlands kenteken laten zetten. De hoge financiële voordelen die het u kan opleveren door uw voertuig uit Frankrijk te importeren, maken importeren erg aantrekkelijk. De administratieve handeling kan echter veel tijd kosten en daar helpen wij u graag bij.

VDS Auto Import heeft alle kennis, faciliteiten en ervaring in huis. Eén contactpersoon en één adres.

Duidelijke pakketten

Ons Basis pakket omvat alle essentiële administratieve handelingen om uw auto vlot en succesvol op Nederlands kenteken te krijgen. Wilt u het totale import-traject verzorgd hebben van A tot Z? Kies dan voor het Ultra pakket om uw voertuig zonder zorgen te importeren uit Frankrijk.

🚗
Hulp bij importen auto uit Frankrijk Ze hebben mij geholpen met de import van een auto uit Frankrijk. Van begin tot eind waren ze behulpzaam, vriendelijk en profesioneel. Duidelijke offerte vooraf gekregen met een scherpe prijs. Tussendoor hebben ze me goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en waren makkelijk bereikbaar bij vragen. Al met al een prettige ervaring en dus zeker aan te bevelen.

— Arjan

Niels Roest - Importspecialist

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Niels helpt u graag verder!