Importeer uw voertuig vanuit de Verenigde Arabische Emiraten!

Importeer uw voertuig vanuit de Verenigde Arabische Emiraten!

Vanaf € 1.449 + eventuele kosten voor het transport naar Nederland

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

Heeft u uw droomvoertuig in de Verenigde Arabische Emiraten gevonden en bent u benieuwd hoe u deze naar Nederland kunt importeren? Of dit uit bijvoorbeeld Dubai of Abu Dhabi is, dan is het goed om te weten dat wij het gehele traject – van deur tot deur - kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een enkele administratieve afhandeling of het verzorgen van het complete traject inclusief transport.

Aangezien er wel meer bij komt kijken dan bij de import binnen Europa, zijn er wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

😍
Vorige keer een Lamborghini, nu een Ferrari 488 Spider. Uitstekende begeleiding, afspraken nagekomen, keurig afgeleverd. Zeer prettig geholpen door Dennis Holwerda. VDS zeer aan te bevelen.

— A. Peek

Importeren vanuit Midden-Oosten

Wanneer u van plan bent een voertuig te importeren vanuit het Midden-Oosten (bijvoorbeeld Dubai of Abu Dhabi), dan is het belangrijk om rekening te houden met de technische eisen die gelden voor voertuigen uit de Verenigde Arabische Emiraten. Neem altijd vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Staat u op het punt om een voertuig te kopen in de Verenigde Arabische Emiraten of heeft u dat al reeds gedaan? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden, een offerte of BPM berekening.

VDS Auto Import -

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Ons team helpt u graag verder!